TRE PAR - TRE LIVSFASER: Det finnes ingen fasit for hvordan man skal leve livet sitt. Vi har møtt tre par på ulikt sted i livet. Jon Lange og Mette Marie (t.v) lever ut forelskelsen, Ture og Trine (i midten) er et modent par som måtte gjennom en fase med parterapi for å berge forholdet, mens Julie og Steffen (t.h) har gått fra hverandre, men har på grunn av barna valgt å fortsette å bo under samme tak. Her forteller parene sin historie. Foto: Camilla Stephan
TRE PAR - TRE LIVSFASER: Det finnes ingen fasit for hvordan man skal leve livet sitt. Vi har møtt tre par på ulikt sted i livet. Jon Lange og Mette Marie (t.v) lever ut forelskelsen, Ture og Trine (i midten) er et modent par som måtte gjennom en fase med parterapi for å berge forholdet, mens Julie og Steffen (t.h) har gått fra hverandre, men har på grunn av barna valgt å fortsette å bo under samme tak. Her forteller parene sin historie. Foto: Camilla StephanVis mer

De forelska, de modne, og de som har gått fra hverandre: Tre par snakker om kjærligheten

Vi har snakket med de forelskede, de modne og de som har gått fra hverandre – men likevel bor sammen som familie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

Mette Marie sitter med beina i fanget til Jon, som holder henne kjærlig om føttene. De snakker sammen om kjærligheten seg imellom, og de har ingen problemer med å være ærlige og se hverandre i øynene.

- Jon er mitt menneske, det er mitt ansvar å forstå ham. Hvis Jon går rundt og har det kjipt på grunn av noe i forholdet vårt, så er det mitt ansvar - den oppgaven har jeg fått fordi vi er gift. Jeg har fått lov til å lage en familie sammen med det beste mennesket jeg noen gang har møtt, og det er mitt ansvar at Jon får lov til å utvikle seg akkurat slik som han skal og vil, sier Mette Marie og ser forelsket bort på Jon.

Mette Marie og Jon Mette Marie Lei Lange: 35 år, profesjonell blogger på twinpeaks.dk.Jon Lange: 36 år, skuespiller.Paret har tvillinger på tre år.

Paret møtte hverandre for seks år siden.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn