Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- De framsto som berusa, og kastet fyrverkeri mot folk

Hønefoss-innbyggere skremt av fulle ishockey-supportere. Tre personer anmeldt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rett før klokka 16.00 i ettermiddag fikk politiet i Nordre Buskerud en rekke meldinger om en gjeng ishockey-supportere som gjorde seg bemerket i Hønefoss sentrum.

- En buss med om lag 30 supportere fra Vestfold lagde bråk. De framsto som berusa, og kastet fyrverkeri mot folk. Folk som ringte oss ble skremt av denne gjengen. Vi fikk mange henvendelser fra publikum som ble redde og engstelige, sier operasjonsleder i Nordre Buskerud politidistrikt, Ole Tom Hovin til Dagbladet.

Politiet rykket til Hønefoss ishall og ransaket personene før de fikk slippe inn på ishockeykampen mellom Ringerike og Tønsberg.

- Da var det tre som valgte å ikke overkomme pålegg fra politiet. En person ble også anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann etter å ha sparket en politibetjent. Vedkommende sitter nå pågrepet i arresten, sier Hovin.

De andre personene fikk bli med bussen tilbake til Tønsberg, men vil få en reaksjon i form av bot eller forelegg, opplyser han.

Politiet ransaket også bussen til supporterne, og gjorde beslag av en rekke pyroteknisk materiale, samt noe marihuana, forteller Hovin.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media