Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De frivillige trosser været og fortsetter søket

- Det er mye fokus på heltene i OL i London, men de virkelige heltene står foran meg her i dag.

STORT OPPMØTE: Også i dag møtte flere hundre opp for å delta i søket etter Sigrid. Foto: Jo Straube / Dagbladet
STORT OPPMØTE: Også i dag møtte flere hundre opp for å delta i søket etter Sigrid. Foto: Jo Straube / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): I dag morges møtte 200-300 frivillige opp på Østensjø skole for å fortsette søket etter den savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) som forsvant natt til søndag.

- Det er mye fokus på heltene under OL i London, men de virkelige heltene står foran meg her i dag, sier Bengt Eriksen, koordinator for de frivillige.

Fortsetter søket Områdene hvor de frivillige skal fokusere på i dag, er fra Bøler til Oppsal, Ekeberg og nordover mot Østensjø.

LETER OVERALT: Frivillige fortsetter søket etter Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Erling Slyngstad Hægeland / Dagbladet
LETER OVERALT: Frivillige fortsetter søket etter Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Erling Slyngstad Hægeland / Dagbladet Vis mer

En annen pulje skal gå rundt barnehagen, og da i en 400-500 meter radius rundt. Det vil også letes videre i nærområdet.

En annen pulje skal bevege seg i området mot Grønmo søppelfylling, hvor politiet nå søker med hunder og helikopter.

- Vi skal finne Sigrid! Dere aner ikke hvor glad familien er for innsatsen deres, og vi er ekstremt takknemmelig for alle som hjelper til, sier Eriksen.

Snu og vend på alt Eriksen gjentok det samme han sa i går, og påpeker at dette ikke er tida til å lure på om ting er viktige eller ikke.

Oslo  20120807.
Bengt Eriksen (t.h.) instruerer en gruppe frivillige i skolegården på Østensjø skole før de skal ut å lete etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne tirsdag. Giskegjerde Schjetne ble meldt savnet natt til søndag.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Oslo 20120807. Bengt Eriksen (t.h.) instruerer en gruppe frivillige i skolegården på Østensjø skole før de skal ut å lete etter savnede Sigrid Giskegjerde Schjetne tirsdag. Giskegjerde Schjetne ble meldt savnet natt til søndag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

- Alt må meldes fra om og alt må undersøkes, sier Eriksen.

De frivillige har fått instrukser på å snu og vende på alt de ser, og de leter nå i samme området som politiet har søkt i tidligere.

SAVNET: Den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne har vært savnet siden natt til søndag. Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: Den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne har vært savnet siden natt til søndag. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media