- De gjorde narr av ham

- En slo og en tok kvelertak, sier kvinne om volden mot Kjetil Rusvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Håpet at noen andre skulle gripe inn

- Ordet «unnskyld» holder ikke

Et kvinnelig vitne (28) forteller hvordan Kjetil Rusvik ble banket. Kvinnen er gift med sykepleieren (31) som vitnet tidligere. Hun så Kjetil Rusvik bli banket opp utenfor bussen.

- Vi hørte noen lyder utenfor bussen. Ut gjennom midtdøra på bussen så jeg en gjeng som banket opp en mann som så norsk ut, forklarte kvinnen via tolk.

Slått mange ganger

- Jeg husker ikke nøyaktig hvor mange de var. Men jeg husker at en av guttene stod bak ham (Kjetil Rusvik) og holdt kvelertak mens han slo ham med den andre knyttneven. Foran stod de andre. Jeg tror kanskje noen av dem slo han også, sa vitnet, som ikke kunne huske hvem av guttene det var. Kvinnen sier gutten var mørk og tror at han var av utenlandsk opprinnelse.

I politiavhøret fortalte kvinnen at mannen ble slått ti-femten ganger i ansiktet.

Kvinnen forklarte at guttene gikk inn og satte seg på bussen, og at Rusvik kom etter, blodig i ansiktet

- De gjorde narr av ham

- Jeg fikk inntrykk av at han spurte etter lommeboka si.

Kvinnen sier at hun var svært redd og ikke turte å kikke bak for å se hva som foregikk i bussen. Men hun tror ikke han ble utsatt for vold inne i bussen, men at han ble mobbet.

- Jeg er ikke sikker, men jeg tror ikke han ble utsatt for noe aggressivitet bak i bussen, men de gjorde narr av ham hele tiden. De lo. Mye.

- Alle var redde

Vitnet forklarte at guttene var svært oppspilte, og virket som om de hadde drukket mye.

- Alle på bussen var redde for at han skulle bli banket igjen inne på bussen, men noen av guttene prøvde å få de andre til å roe seg ned. Utifra det jeg forstod sa guttene at de ikke hadde det han lette etter.

Kvinnen forklarte at hun ble svært redd da noen av guttene gikk av på samme holdeplass som dem, derfor turte hun ikke å ringe politiet.

Ifølge kvinnen må alle i bussen ha sett hva som skjedde. Også bussjåføren.