BEKLEMT: Her endte kvelden for Liam Smiths utkårede på deres første date. Heldigvis for kvinnen kom brannvesenet til unnsetning. Foto: Privat / GoFundMe
BEKLEMT: Her endte kvelden for Liam Smiths utkårede på deres første date. Heldigvis for kvinnen kom brannvesenet til unnsetning. Foto: Privat / GoFundMeVis mer

De hadde en flott date, helt til hun gikk på toalettet og fikk en fiks idé

Her endte kvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ved navn Liam Smith fra Bristol i England ber nå internettet om hjelp etter en noe uheldig opplevelse med en date han møtte på appen «Tinder».

Etter en hyggelig kveld ute, trakk de to tilbake til leiligheten til Smith for å dele en flaske vin og «se en dokumentar på Netflix», men herfra tok kvelden en uventet vending.

Smith forteller ifølge rikskringkasteren BBC at kvinnen til sin misnøye fant ut at toalettet til Smith ikke virket, og i ren panikk valgte hun å plukke opp det hun hadde gjort fra seg, og kaste det ut gjennom vinduet.

Etter dette gikk det bare nedover.

Bom fast

Det skulle nemlig vise seg at Smiths leilighet hadde doble vinduer, og den lille «pakken» ble liggende i det smale mellomrommet mellom de to. Med panikk i blikket kom hun ut fra badet, og fortalte hva som hadde skjedd.

Dette er naturligvis ikke noe blivende sted for den slags, og Smith var i ferd med å hente en hammer for å knuse det indre vinduet da kvinnen fikk en fiks idé.

Ifølge Smith var hans utkårede for kvelden en tidligere turner, og insisterte på at hun kunne fiske ut det hun hadde kastet fra seg.

Og som sagt, så gjort.

Med litt assistanse klatret hun inn mellom de to vinduene, fikk tak i avføringen og levert den fra seg, men da hun skulle slå retrett dukket det opp et nytt problem.

Hun satt bom fast.

- Jeg begynte å bli bekymret for henne, så jeg ringte brannvesenet. Etter at de hadde flirt fra seg, fikk de fjernet vinduet, forteller han.

Date nummer to

Heldigvis for den uheldige kvinnen kom hun uskadd fra opptrinnet. Det samme kan ikke sies om baderomsvinduet til Smith.

Derfor satte han opp en crowdfunding-side hvor han ba om hjelp til å finansiere et nytt vindu. Ikke uventet har både siden og historien hans fått stor oppmerksomhet.

På bare 18 timer tikket det inn mer enn åtte ganger det et nytt vindu vil koste, men studenten forsikrer alle bidragsyterne om at han vil donere overskuddet til veldedighet.

Henholdsvis Toilet Twinning, som bygger og vedlikeholder vannklosett i utviklingsland, og en støtteforening for brannmenn.

Møttes igjen

The Telegraph skriver at brannvesenet kan bekrefte at de fikk en telefon den 7. august klokka 22.41, og at de rykket ut til Smiths leilighet.

Og selv om kvelden neppe vil kunne kalles en knirkefri første date, kan Smith fortelle at de to allerede har truffet hverandre igjen, og at crowdfunding-siden er satt opp med hennes samtykke.

- Vi hadde en nydelig kveld på den andre daten. Det er for tidlig å si om hun er den rette for meg, men hun er ei flott jente, sier han