ADOPTERTE: Laura Ruffino og ektemannen Rico har adoptert de fiore døtrene til Lauras bestevenninne Elisabeth, etter at hun døde av kreft. Nå har ekteparet seks døtre, og har startet en innsamlingsaksjon for å kunne bygge flere soverom. Foto:Privat
ADOPTERTE: Laura Ruffino og ektemannen Rico har adoptert de fiore døtrene til Lauras bestevenninne Elisabeth, etter at hun døde av kreft. Nå har ekteparet seks døtre, og har startet en innsamlingsaksjon for å kunne bygge flere soverom. Foto:PrivatVis mer

De hadde vært bestevenner hele livet. Nå adopterer hun vennens fire døtre etter tragisk død

Samler inn penger til nye soverom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Hun sa at dersom noe skulle skje med henne, så ville hun at jeg skulle ta barna hennes. Jeg sa ja med en gang, forteller Laura Ruffino til 7 Eyewitness News.

Samtalen fant sted i august 2014, etter at Ruffinos bestevenn Elizabeth Diamond hadde fått diagnosen hjernekreft.

Diamond ble dårligere og dårligere, og i april 2015 hadde kroppen fått nok. Firebarnsmoren tapte kampen mot kreften, og etterlot seg sine fire døtre Tara, Samona, Ella og Lilyan.

- Fryktet for barna Ruffino innrømmer at det ikke bare har vært enkelt å holde sitt løfte overfor bestevennen.

- Da hun begynte å bli svakere kan dere tenke dere frykten jeg hadde for hvordan jentene skulle få det uten sin mor. For ti år siden trodde jeg ikke at mitt liv skulle se ut som det gjør i dag. Men hvis livet kaster en utfordring i din retning, må du bare ta imot og gjøre ditt beste, sier hun til kanalen.

Men det nye livet har også bydd på økonomiske utfordringer for Laura Ruffino og ektemannen Rico.

Samler inn penger Ekteparet hadde to døtre fra før av, og med fire nye barn i familien måtte store oppgraderinger til.

Derfor har de nå startet en innsamlingsaksjon på youcaring.com.

- Pengene skal blant annet gå til å bygge to soverom i garasjen, for å gi jentene litt mer plass, skriver familien på innsamlingsaksjonens sider.

Så langt har de samlet inn nesten 70 000 dollar, men målet er å nå 100 000 dollar.