De har bomma gang på gang. Nå bruker Facebook alle triks for å få deg til å bruke den nye appen

«Øyeblikk».

NY APP: Facebook lanserer snart sin nye app som skal gjøre det enklere å dele bilder fra spesielle hendelser med de andre som deltok. De tar i bruk «Messenger» for å spre denne. Foto: REUTERS/Dado Ruvic/ NTB Scanpix
NY APP: Facebook lanserer snart sin nye app som skal gjøre det enklere å dele bilder fra spesielle hendelser med de andre som deltok. De tar i bruk «Messenger» for å spre denne. Foto: REUTERS/Dado Ruvic/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Innad i det som etterhvert har blitt en global børsgigant verdt flerfoldige millarder både kroner og dollar, finnes det en underavdeling som heter «Creative Labs».

Denne gjengen er ansvarlige for å komme opp med nye tilvekster til sosiale medier-fenomenet som, i likhet med moderskipet, skal bli «uunnværlig» for mennesker over hele kloden.

Men det har de ikke fått helt til. I alle fall ikke ennå.

Bomskudd Apper som «Slingshot», «Riff» og «Hello» ble aldri noen store vinnere blant publikum, og som BuzzFeed så fint karakteriserer det: «... og har du en av disse appene på telefonen din er sjansen stor for at du jobber for Facebook».

Det eneste tilleggsprogrammet med virkelig gjennomslagskraft er meldingstjenesten «Messenger», og dette godt hjulpet av at Facebook tok vekk funksjonen i hoved-appen.

Vips, så hadde de notert seg for 700 millioner unike brukere i måneden på meldingstjenesten, og det er den de håper skal hjelpe dem til å få en ny vinner blant folket når de nå lanserer sin nye app: «Moments».

«Moments» «Moments», eller «Øyeblikk» om du vil, er designet for å dele et lite antall bilder med et lite utvalg venner, og som navnet hinter om er det knyttet til øyeblikkene man deler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.