Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- De har tatt alt

LILLESTRØM (Dagbladet.no): Veronica Orderud reagerer sterkt på at dagbøkene har blitt bevismateriale i trippeldrapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I formiddag ble Veronica Orderud spurt ut av sin forsvarer Frode Sulland om hennes vanskelige oppvekst, med rus, vold og pengemangel i familien. Storesøster Veronica ble satt på mange prøver. Dagboka ble en måte å takle problemene på.

- Jeg fikk en dagbok av mormor. Hun lærte meg at jeg skulle skrive ned alt som var vondt og vanskelig, sa Veronica i dag.

I dagbøker politiet har beslaglagt omtaler Veronica både sin ektemann Per og de drepte svigerforeldrene Kristian og Marie Orderud i sterkt nedsettende ordelag. Hun har og skrevet at hun ønsket svigerforeldrene døde.

Nå skriver hun ikke dagbøker lenger. Under aktoratets utspørring svarte hun gråtende at 'det er noe av det dere har tatt i fra meg'.

- Nei, det ble så fryktelig vanskelig. Når de har anledning til å ta dagbøkene, da har du på en måte ikke mer igjen, da har de tatt alt, sa Veronica under forsvarer Sullands utspørring i dag.

Er det på en måte sjela di vi får lagt fram? ville Sulland vite.

- Klart det er det, sa en sterkt beveget Veronica Orderud.

<B>SKREV DAGBOK: Veronica Orderud.
Hele Norges coronakart