- De hoppet på hodet hans

17-åring til sykehus etter brutalt overfall av ungdomsgjeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - De hoppet på hodet hans. Det var utrolig brutalt, sier et øyenvitne til volden til Bergens Tidende.

Det var en 17 år gammel gutt som ble slått bevisstløs av en ungdomsgjeng utenfor jernbanestasjonen i Bergen i 18.30-tiden i kveld. Flere forbipasserende skal ha vært i ferd med å gripe inn, da gjengen stakk av.

17-åringen ble sendt til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil, og han mottar intensivbehandling, ifølge NTB.

10-15 personer skal ha deltatt i angrepet, men politiet kjenner foreløpig ikke foranledningen.

– Vi har pågrepet fire menn i 20-årsalderen, men det er foreløpig usikkert om de har noe med dette å gjøre. Vi ser også etter flere gjerningsmenn – det var klart flere enn fire stykker som angrep mannen. Dette var en større gjeng, sier operasjonsleder Sven Johannessen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiet har i kveld avsluttet det aktive søket etter flere i ungdomsgjengen, men håper videoopptak fra overvåkingskameraer vil gi etterforskerne spor å gå etter i saken.

– De fire som er pågrepet, blir satt i fengslingsforvaring til mandag, og de vil da bli avhørt. Det er også samlet inn videoopptak fra overvåkingskameraer, og vi vil gå gjennom dette materialet, sier Johannessen.