- De kom for å drepe meg

Arbab Arfat (21) er sikker på at det var ham som skulle drepes, da flere ungdommer stormet inn på Adam Pizza på Rasta i Lørenskog og skjøt mellom fire og åtte skarpe skudd med en Glock-pistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Den eneste grunnen til at jeg skulle tas, er at jeg vanker sammen med noen av medlemmene i B-gjengen, sier Arbab Arfat.

1. påskedag, klokka er 23.15, Arbab Arfat har sammen med lillebroren akkurat satt seg i bilen og kjørt fra storebrorens pizzeria på Rasta i Lørenskog. Da stormer flere væpnede menn mot pizzeriaen.

Gjennom glassdøra avfyres først fire skudd med en ni millimeter Glock-pistol.

Deretter åpnes døra og flere skudd avfyres, mens de to som er inne i lokalet løper for livet.

Utrolig nok blir ingen skadet i skytedramaet.

Ikke medlem

- Jeg er ikke medlem av B-gjengen, men flere av medlemmene vanker på pizzeriaen til broren min. Og det er velkjent at jeg har flere venner i B-gjengen, derfor kom de for å ta meg, sier Arbab Arfat til Dagbladet.

Selv om 21-åringen på det sterkeste bedyrer at han ikke er medlem av B-gjengen, har han av A-gjengen og andre som ligger i konflikt med B-gjengen blitt utpekt som den virkelige lederen av B-gjengen.

- Det er ikke riktig. Jeg er student og har ikke noe med gjengene å gjøre, sier 21-åringen.

Likevel er han sikker på at det nettopp var ham som skulle skytes søndag kveld.

Krig

- Hvorfor skjer dette?

- Det er tydelig at A-gjengen vil ha krig. B-gjengen vil ha fred. Mitt håp er at politiet pågriper og straffer dem som skjøt mot pizzeriaen. Vi setter vår lit til at politiet ordner opp. Vi vil ha slutt på dette.

<B>RYDD OPP:</B> Arbab Arfat er sikker på at det var ham som skulle skytes. - Nå må politiet rydde opp, sier 21-åringen.