De kristne sektlederne er siktet for kidnapping og drap - nå snakker avhopperen

To tenåringsbrødre ble banket opp så brutalt at én av dem døde. Det har tvunget livet på innsiden av sekta Word of Life i New York fram i lyset.

PASTOR: Tiffanie Irwin (t.h.) tok over som pastor og leder i Word of Life da faren døde i 2012. Nå er hun en av de siktede etter at Lucas og Christopher Leonard ble banket opp i kirkens lokaler. Hun anklages av tidligere sektmedlemmer for å ha drevet trakasseringen av kirkens medlemmer til et "demonisk nivå". Foto: Mark DiOrio/Observer-Dispatch via AP
PASTOR: Tiffanie Irwin (t.h.) tok over som pastor og leder i Word of Life da faren døde i 2012. Nå er hun en av de siktede etter at Lucas og Christopher Leonard ble banket opp i kirkens lokaler. Hun anklages av tidligere sektmedlemmer for å ha drevet trakasseringen av kirkens medlemmer til et "demonisk nivå". Foto: Mark DiOrio/Observer-Dispatch via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Lucas Leonard ble bare 19 år gammel. 12. oktober i år ble han og lillebroren Christopher (17) banket opp så brutalt at Lucas ble drept, ifølge påtalemyndigheten. Det skjedde i lokalene til den lille, religiøse sekta Word of Life i New Hartford i den amerikanske delstaten New York. 

Påtalemyndigheten beskriver det hele som en «spirituell veiledning som gikk ut av kontroll». Saken har både rystet USA, tvunget livet i den svært lukkete kirken fram i lyset, og vekket vonde minner hos tidligere medlemmer.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer