-  De må gjøre alt for å finne Ragnar

Etter å ha blitt skylt to kilometer inn i landet, begynte Lise Bang Ericsson og hennes manns kamp for å finne sønnen Ragnar (2 1/2). Nå frykter de at letingen etter avdøde er avblåst. Ekteparet søker fortsatt på egen hånd - i Thailand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KHAO LAK (Dagbladet): Bølgene slår rolig mot sandstranda, havbrisen er varm, og sola steiker mot halsen. Lise Bang Ericsson (41) sitter på en liten gressvoll foran feriestedet Royal Orchid ved Bang Niang Beach.

 På stranda ligger opprevne kokospalmer og trær på kryss og tvers, med røtter store som sofaer og biler. Rett bak henne står tre hvite toetasjes bungalower hulter til bulter, som om de var sluppet ned fra himmelen. En annenetasje er falt ned på nabobungalowen.

Bare grunnmuren er igjen av bungalowen hvor de gjemte seg da bølgen kom. Betongtaket ligger henslengt på bakken ti meter lenger bort. Ingenting er rørt siden tsunamien.

Få norske tilbake

Ekteparet Lise og Anders Ericsson (41) overlevde apokalypsen ved Khao Lak 26. desember 2004. Sønnen Ragnar på to og et halvt år, er fortsatt savnet.

18 dager er gått, og foreldrene synes å være de eneste norske pårørende som er igjen i Thailand for å lete.

I går forsikret den norske ambassadøren i Bangkok at også thailandske myndigheter fortsetter letingen etter døde - til land og til vanns. Men heller ikke i går var det letemannskaper å se i Khao Lak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.