- De måtte tas livet av

I grusomme detaljer forteller Kristin om planleggingen av trippeldrapene. - De måtte tas livet av før de tok livet av dem, hevdet Kristin i retten i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Veronica ba om våpen

- Veronica kjøpte amfetamin

Før lunsj har Kristin fortalt om hvordan hun reiste til Molde for å skaffe to skytevåpen. Lille julaften skal Lars Grønnerød har lært opp Veronica og Per i å bruke våpnene. Kristin hevder at hun overhørte hvordan de tre planla å ta livet av fire mennesker. Anne og Per Paust, Kristian og Marie Orderud skulle drepes, i kårboligen snarest mulig.

Måtte drepes

Kristin hevder hun var i rommet ved siden av da hun hørte de andre planla drapene. Hun hadde begynt å pakke sammen julegavene da Per og Veronica bragte drapsplanene på bane. De skal ha fortalt om falske underskrifter på kjøpekontrakter og at de ikke kunne gå i retten en gang til.

- De måtte tas livet av, før de tok livet av dem, forklarte Kristin.

Lars Grønnerød, Veronica og Per snakket i detalj om hvordan drapene skulle skje. Veronica tegnet en skisse av kårboligen på det Kristin tror var julepapir.

Blant annet skal Lars Grønnerød ha rådet Veronica til å ha raggsokker utenpå skoene sine for å skjule de små skoene hennes.

Anne og Per Paust måtte tas først siden de var raskest til beins. De skulle ha på seg lakkeringsdresser for å hindre at de la igjen hår og andre spor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer