De Niro rundstjålet

Robert De Niro som har spilt kriminell i en rekke storfilmer, er nå rundstjålet. Den polske barnepiken hans skal ha rappet juveler og klær for 100 000 dollar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Robert De Niro og kona Grace Hightower fikk mistanke til Lucyna Turyk-Wawrynowicz (35) da et par diamantøredobber plutselig forsvant. Og det var ikke et hvilket som helst par med øredobber Grace Hightower savnet: Diamantøredobbene skal være verdsatt til ikke mindre enn 95 000 dollar

Nå er den polske innvandrer-barnepiken varetektsfengslet av politiet i New York. Hun omtales i New York-avisene som barnepiken fra helvete, og skal ha beriket seg på flere kjendiser.

Kjendis-tyv

Barnepiken valgte sine offer med omhu. Ved siden av filmstjernen Robert De Niro skal hun også ha stjålet verdisaker hjemme hos skuespilleren Candice Bergen , modellen og skuespilleren Isabella Rossellini og trend-eksperten Faith Popcorn .

Mens Lucyna Turyk-Wawrynowicz jobbet som barnepike for De Niro og Hightower skal hun samtidig ha utført reingjøringsoppdrag for et firma på Manhattan. Slik skal den polske kvinnen ha kommet inn i de eksklusive leilighetene til Bergen, Rossellini og Popcorn.

Truet

Statsadvokat Anne Schwartz bekrefter at den polske barnepiken skal ha truet et av ofrene med å anmelde dem for seksuell trakassering dersom de anmeldte henne til politiet.

Det var i går uklart om det var Robert De Niro som hadde blitt truet av barnepiken fra helvete.

Politiet fant øreringene til De Niros kone da de ransaket hjemmet til barnepiken. Det ble også funnet to par eksklusive sko tilhørende Grace Hightower.

SAVNER ØREDOBBER: Robert De Niro og kona Grace Hightower.