Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De norske avdøde har ankommet Haukeland

Skal til rettsmedisinske undersøkelser i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN / OSLO (Dagbladet): Arve Kvernhaug og Margaret Molland Sanden ble ofre for trippeldrapet på Valdresekspressen i går kveld.

De norske avdøde skal nå til rettsmedisinke undersøkelser på Gades institutt ved avdelingen for patologi ved Haukeland universitetssykehus.

Obduseres Begravelsesagent Jacob Håvelsrud i Kampenes begravelsesbyrå bekrefter overfor Dagbladet at det er de avdøde etter bussdrapet på Årdal som ligger på bårene som har ankommet Haukeland.

Margaret Molland Sanden, 19 år fra Årdalstangen, Arve Kvernhaug, 55 år fra Bagn i Valdres og svenske Brahim Khouya ble drept ombord på bussen.

Det er de norske avdøde som nå skal obduseres ved sykehuset.

Jenta ble først tatt inn til rettsmedisinkse undersøkelser, og deretter ble den drepte bussjåføren ført inn i lokalet.

Siktede utenfor livsfare Mannen som er siktet for drapene ombord på bussen er utenfor livstruende fare.

I en pressemelding opplyser også politiet at gjerningsmannen, en asylsøker fra Sør-Sudan, nå har fått oppnevnt en forsvarer i saken. Han vil bli fremstilt for fengsling i Bergen tingrett torsdag.

Den siktede ligger er nå overført fra Haukeland sykehus i Bergen til Sandviken sykehus i Bergen med kuttskader, og er foreløpig ikke avhørt.

Ved Sandviken sykehus skal han ligge til ett døgns observasjon og nærmere utredning av hans psykiske helsetilstand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media