- De norske gutta var med

AYIA NAPA (Dagbladet): Den svenske 16-åringen som skal ha voldtatt en 16 år gammel jente på et hotell på Kypros, sier at de tre nordmennene også misbrukte jenta seksuelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet fikk i går møte den antatte hovedmannen i voldtektssaken i Ayia Napa på Kypros. Vi fikk møte ham ved 17-tida på politistasjonen i byen, der han sitter fengslet.

- Min svenske medsiktede og to av nordmennene satt på vår terrasse og drakk sprit. Vi snakket om fotball og musikk. Nordmennene hadde en cd-spiller, og vi ble enige om å gå inn på rommet deres for å høre litt musikk. Etter om lag 30 minutter kom den tredje nordmannen inn på rommet. Han hadde med seg en jente. Vi så at hun var overstadig beruset, sier 16-åringen til Dagbladet.

Tok av klærne

Jenta la seg ned på en sofa og sovnet. Deretter skal nordmannen som kom i følge med henne, ha tatt av henne alle klærne.

- Jeg reagerte, og syntes situasjonen var utrivelig, men nordmannen som hadde med seg jenta, sa at alt var ok. Han sa han hadde betalt for henne.

Deretter skal de norske mennene ha forgrepet seg på jenta.

- De tuklet med henne, mens den tredje tok bilder fra alle mulige vinkler, sier den svenske 16-åringen.

16-åringen sier at han ble revet med. Han kledde av seg, og la seg over jenta.

- Det stemmer at jeg lå med henne, men jeg vet ikke om jeg fullbyrdet samleiet. I løpet av noen timer hadde jeg drukket 60 centiliter med sprit, og jeg var svært full, sier han.

Jenta var ikke ved bevissthet, og våknet ikke.

Ei venninne som jenta hadde vært sammen før hun gikk opp til guttene på rom 104, ble urolig siden det tok så lang tid før jenta kom tilbake. Da hun kom inn på rommet, så hun at det lå tre gutter og tuklet med den bevisstløse jenta.

Angrer

- Jeg står for det jeg har gjort, men jeg hadde allerede tatt på meg klærne da jeg hørte at noen skrek «voldtekt». Jeg og den andre svensken gikk før nordmennene, og vi traff venninnen i gangen. De eneste som var igjen på rommet, var nordmennene. Jeg vet ikke om de hadde sex med jenta.

I ettertid sier 16-åringen at han angrer på det han har gjort.

- Jeg har bare meg sjøl å skylde på. Men jeg synes synd på lillesøsteren og foreldrene mine. De har måtte flytte fra byen vi bor i for å slippe unna alt oppstyret hjemme.

Gråter

Han begynner å gråte når han snakker om familien sin.

- Jeg prøver å sove så mye som mulig, men det er lettere sagt enn gjort. Jeg har det helt forferdelig, og jeg håper at jeg får sone i Sverige. Hvis det hadde vært mulig, skulle jeg betalt hva som helst for å sette meg på et fly og reise hjem.

Jeg skulle ønske at dette aldri hadde skjedd, og jeg angrer sterkt, understreker 16-åringen.

«Jeg skulle ønske at dette aldri hadde skjedd, og jeg angrer sterkt.»

FULLT KJØR: Både bassenget og gjestene er fulle på River Reggea Beach Club i Ayia Napa.
FENGSLET: Her på politistasjonen i Ayia Napa, sitter den 16 år gamle svensken som er den antatte hovedmannen i voldtektssaken.