De nye kjendisene

USAs paparazzi- fotografer er blitt like opptatt av Bernie Madoff som av Britney Spears.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): De har hengt på Britney Spears og sønnene hennes som slips. De har dokumentert hver nye kilo Jessica Simpson har lagt på seg. De har jaktet på Chris Brown og hans mishandlede kjæreste Rihanna for å få det første bildet av dem to sammen igjen. Nå har de amerikanske paparazzifotografene også snudd linsa mot et helt nytt segment av kjendiskulturen: Finansskurkene.

Da den tidligere Wall Street-legenden, finansmannen Bernie Madoff møtte i retten i New York forrige uke for å tilstå at å ha svindlet for 350 milliarder kroner, var det ikke bare CNN og de store nyhetsaktørene som var til stede for å få festet den tiltalte på tape. Også underholdningskanalene var på plass med reportere og fotografer.

Kjendisprogrammet Extra har den siste tida viet mye sendetid til Madoff, som de omtaler som «Amerikas mest hatede mann». En gråhåret 70-åring i dress ville for et år siden vært langt fra sexy nok for det polerte programmet. Nå, når én mann, midt i det som kanskje er landets verste økonomiske krise noensinne, avsløres for å ha stått bak Wall Streets største svindel noensinne, er han god tv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer