De prominente gjestene

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjell Inge Røkke (41) Skilt, to barn. Eier bl.a. Aker RGI. Antatt formue 5,5 milliarder. På 4. plass på Kapitals oversikt over de 400 rikeste. Bor på Aker Brygge i Oslo. Samboer med Celina.

Celina Midelfart (27) Samboer med Kjell Inge. Styreformann i Midelfart Holding, som hun eier sammen med søsteren Hermine og stemoren Tove Kvammen Midelfart. De tre overtok familieselskapet da faren Finn-Erik Midelfart døde. Inntekt: 2,6 millioner. Formue: 160 millioner (1999).

Bjørn Rune Gjelsten (43) Gift, ingen barn. Gikk av som direktør i Aker RGI i februar i år. Bor på Aker Brygge med kona Solveig (39). Inntekt: 2 millioner. Formue: 19,1 millioner. Solveig hadde null i inntekt, og en formue på 4 millioner (1998).

Johann Olav Koss (31) Gift med canadiske Belinda, ingen barn. Eksverdensmester på skøyter og lege. Medlem i IOC. Giftet seg på nyttårsaften, og holdt bryllupsfest for venner i Oslo i mars. Bor både i Oslo og i Toronto. Inntekt: 132500. Formue: 702000 (1998).

Belinda Stronach (33) To barn fra tidligere ekteskap. Visepresident og styremedlem i Magma International Inc. Styremedlem i komité som arbeider for å få sommer-OL til Toronto i 2008.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer