RIO: Torsdag var Wayne McEntire og barnebarnet Britton Baker på t-banenettet i Rio. Bildene fra seansen har nå gått ut til hele verden.
RIO: Torsdag var Wayne McEntire og barnebarnet Britton Baker på t-banenettet i Rio. Bildene fra seansen har nå gått ut til hele verden.Vis mer

De reiste seg for å la bestefaren (68) sitte på t-banen. Så fikk de fullstendig hakeslepp

Ganske overflødig høflighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Amerikanske Britton Baker er for tiden i Rio de Janeiro for å få med seg de olympiske lekene. Med på lasset er bestefaren Wayne McEntire.

Torsdag var de to på vei fra a til b på byens t-banenett da noen reiste seg for å gi den 68 år gamle McEntire en plass som i utgangspunktet er reservert for eldre passasjerer.

Trener hver dag

McEntire gikk bort til setet og kikket på det en liten, før han gjorde noe ganske uventet. På bildene Baker har lagt ut på Twitter, bilder som har blitt delt over 100 000 ganger, kan man se hvordan han tar en aldri så liten turnmanøver på en stolpe som er ment for å gi støtte. Som et flagg som står rett ut fra ei flaggstang.

SPREK: Wayne McEntire viser for de andre passasjerene at han ikke er helt som andre bestefedre. Foto: Privat
SPREK: Wayne McEntire viser for de andre passasjerene at han ikke er helt som andre bestefedre. Foto: Privat Vis mer

Baker forteller selv til The Independent at bestefaren hans «ikke er som alle andre besteforeldre». At han trener hver eneste dag, og at han ofte gjør liknende stunt for Baker og brødrene hans.

- Den ekstreme styrken han har i overkroppen og den sterke kjernemusklaturen, gjør at han kan holde hele kroppsvekten sin i en horisontal posisjon, sier han.

«Verdens beste»

Han forteller videre at de andre passasjerene på t-banen var «overrasket og sjokkert», og at det ble fulgt opp med en rekke kommentarer om hvor imponerte alle var. Det var også de som lurte på hvor gammel han egentlig var.

Baker, som til vanlig bor i Amarillo i Texas, beskriver McEntire som «verdens kuleste bestefar», og skriver også på Twitter at innlegget kanskje fikk noe mer oppmerksomhet enn han først hadde sett for seg.

- Oops, ved et uhell gjorde jeg «Papa» til Twitter-kjendis.