- De rødgrønne har Anjas liv på samvittigheten

Carl I. Hagen trekker «affekt-kommentar». Men står inne for budskapet.

- UHELDIG, MEN RIKTIG:  - Den er for drøy, Carl, sa en partifelle - og tidligere Frp-formann Carl I. Hagen trakk sin kommentar på Facebook i natt. Men under forklarer han hvorfor han står inne for budskapet. FOTO. AGNETE BRUN/DAGBLADET. Skjermdump Facebook/Twitter.
- UHELDIG, MEN RIKTIG: - Den er for drøy, Carl, sa en partifelle - og tidligere Frp-formann Carl I. Hagen trakk sin kommentar på Facebook i natt. Men under forklarer han hvorfor han står inne for budskapet. FOTO. AGNETE BRUN/DAGBLADET. Skjermdump Facebook/Twitter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fremskrittspartiets tidligere formannen Carl I. Hagen har engasjert seg i drapssaken i Ålesund.

I går kveld skrev han et engasjert innlegg på sin private Facebook-side der han gir dagens regjering medansvar for Anjas død.

- Det rødgrønne flertallet har Anjas død på sin samvittighet. Jeg gremmes! , skrev Frp-lederen og høstet storm på sosialer medier.

Etter en drøy halvtime slettet han hele innlegget.

«Hører på NRK TV at den sikteder i Anja-saken er tidligere straffedømt, senest i januar i år. Hvorfor i alle verden satt han ikke inne. Hadde vbi hatt en skikjelig regfjering med nok fengselplasser og skikkelige dommer ville han sittet inne og Anja ville vært i live. Det rødgrønne flertallet har Anjas død på sin samvittighet. Jeg gremmes !» 

- Uheldig spissformulering - Jeg ble opprørt da jeg hørte på NRK Kveldsnytt i går at den pågrepne og siktede mannen var domfelt for alvorlig kriminalitet seinest i januar. Dermed var det to muligheter for at han gikk løs: enten at han sto i soningskø eller at han har fått en altfor mild dom. Jeg ser at det var en uheldig spissformulering, som ble skrevet i affekt, sier Carl I. Hagen til Dagbladet i formiddag i en pause i dansetreningen til TV 2s «Skal vi danse».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer