De savnede nordmennene funnet omkommet

Etter den dramatiske flystyrten ved Daytona Beach.

ÉN FUNNET: En av de savnede nordmennene har blitt funnet omkommet etter flystyrten natt til i går ved Daytona Beach i Florida. Foto: John Luce
ÉN FUNNET: En av de savnede nordmennene har blitt funnet omkommet etter flystyrten natt til i går ved Daytona Beach i Florida. Foto: John LuceVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DAYTONA BEACH/OSLO (Dagbladet): Ifølge avisen The Daytona Beach News Journal har begge de to savnede nordmennene blitt funnet omkommet og skal ha blitt hentet opp av sjøen i morgentimene lokal tid etter at en stor del av flyskroget ble funnet av letemannskapene.

Det var ved 16.20-tida norsk tid at dykkerne ved hjelp av sonar fra et helikopter fant flyvraket.

- De to savnede nordmennene ble funnet inne i flykabinen på seks meters dyp 200 meter fra land, sier talsperson Gary Davidson ved Volusia County Sheriff's Department til Dagbladet.

- De to vil bli hentet inn og skal obduseres, opplyser Davidson.

Myndighetene opplyser at det var i sammenheng med funn av flyvrakets motor at man fant en av den ene savnede.

- Dette er alt vi vet akkurat nå.

Flyvraket ligger ennå på havets bunn, og politiet har startet arbeidet med å få dette opp på land.

Søker med dykkere og sonar Med en gang sola sto opp i New Smyrna Beach i Florida i ettermiddag norsk tid fortsatte myndighetene søket etter de to nordmennene etter søk etter flystyrten. Åtte dykkere og fire båter har drevet aktivt søk på et konkret område de mener flyvraket kan ligge, i tillegg til at de har søkt fra luften med sonar.

Ress kunne tidligere i dag overfor Dagbladet ikke utelukke at man kunne finne noe i dag.

- Vi søker på et konkret område der man tror flyvraket kan ligger, og fokuserer på å finne det om kort tid, sa Ress.

Mange av vrakdelene og de personlige eiendelene til de to nordmennene har drevet i land. Blant annet har man funnet et studentbevis, kredittkort og en instruksjonsbok.

Ifølge Daytona Beach News-Journal skal vrakdeler fra flyet ha dukket opp i nærheten av Ponce de Leon-fyret rundt 15 km nord for stedet politiet mener flyet styrtet.

De savnede nordmennene funnet omkommet