Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- De savnede studentene ble brent opp

Stadig flere beviser tyder på at de 43 savnede studentene i landet ble påtent og brent opp ved en søppelfylling.

FORSVANT:  43 studenter ble meldt savnet etter en demonstrasjon 27. september i går. Studentenes slektninger demonstrerte i helga, og krever svar på hva som har skjedd med dem. Foto: AFP PHOTO/YURI CORTEZ
FORSVANT: 43 studenter ble meldt savnet etter en demonstrasjon 27. september i går. Studentenes slektninger demonstrerte i helga, og krever svar på hva som har skjedd med dem. Foto: AFP PHOTO/YURI CORTEZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helgen bekreftet flere kilder som er tett på etterforskningen at én av studentene er identifisert blant de forkullede levningene. Søndag uttalte myndighetene at stadig flere bevis tyder på at alle 43 har lidd samme skjebne, skriver Reuters.

Flere gjengmedlemmer har allerede innrømmet å ha drept og satt fyr på studentene i delstaten Guerrero tidligere i høst, i samarbeid med korrupte politifolk.

- Levninger og DNA-tester på stedet samsvarer med bevisene i etterforskningen. Vi vil fortsette med våre undersøkelser helt til alle ansvarlige er arrestert, sier Mexicos riksadvokat Jesús Murillo.

(NTB-Reuters)