De siktede etter Haugesund-dødsfall løslatt

Etter obduksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De to som er siktet etter at en 52-årig svensk mann ble funnet død i en leilighet i Haugesund i går, er nå løslatt; politiet tror ikke lenger at 52-åringen døde som følge av vold, skriver politiinspektør Thor Kåre Buberg ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt i en pressemelding.

Løslatelsen skjer etter at de tekniske og taktiske undersøkelsene, inkludert obduksjon, nå er avsluttet.

De siktede, en mann i midten av 20-åra og en kvinne i midten av 50-åra, har imidlertid fortsatt siktet-status inntil endelig obduksjonsrapport og rapport om de tekniske undersøkelsene foreligger, trolig vil det si i tre-fire uker til.

Det var de siktede selv som ringte AMK-sentralen i 08-tida i går morges og meldte fra om dødsfallet. 52-åringen skal ha vært gjest på et nachspiel i huset, som ligger på Risøy.

De to ble siktet i går kveld, etter å ha sittet i avhør hele dagen, på bakgrunn av funn på åstedet.

Den døde hadde ikke ytre tegn til vold, derfor ville politiet ha utført obduksjonen så fort som mulig.

DØDE PÅ NACHSPIEL: Det var i dette huset i Sundgata på Risøy at den 52-årige svensken i går morges ble funnet død etter et nachspiel. Foto: TOR ANDRÉ JOHANNESSEN/SCANPIX
DØDE PÅ NACHSPIEL: Det var i dette huset i Sundgata på Risøy at den 52-årige svensken i går morges ble funnet død etter et nachspiel. Foto: TOR ANDRÉ JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer
De siktede etter Haugesund-dødsfall løslatt