Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- De siktede kjenner hverandre fra jobb-sammenheng

Ved 23.30-tiden ble avhøret av 64-åringen avsluttet, han er overrasket over siktelsen.

SIKTET: Den 64 år gamle mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap.
SIKTET: Den 64 år gamle mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 64 år gammel mann er sammen med en 37-åring siktet for drapet eller medvirkning til drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), som ble funnet død i går kveld.

64-åringen har sittet i avhør siden 15-tiden i dag, og rundt 23.30 ble avhørene avsluttet.

- Min klient nekter straffskyld, men er ivrig på å samarbeide med politiet for å kunne renvaske seg selv. Han er svært overrasket over å bli dratt inn i en så alvorlig sak, sier Aase Karine Sigmond, som er mannens forsvarer.

Kjenner hverandre Hun forteller at de to siktede kjenner hverandre i jobb-sammenheng.

Under avhøret har 64-åringen forklart sine bevegelser den 4. og 5. august. Dagen før og dagen etter natten Sigrid forsvant på Østensjø.

- Det er ingen relasjon mellom Sigrid og min klient, sier Sigmond.

Det var på en pressekonferanse i 18-tiden politiet fortalte at den døde personen de hadde funnet på Sofiemyr var Sigrid Giskegjerde Schjetne.

Nærmest sporløst 16-åringen har vært savnet siden hun forsvant nærmest sporløst da hun var på vei hjem fra en venninne i Østensjø-området.

Ved 21-tiden mandag kveld gjorde en politipatrulje fra Follo politidistrikt et funn i skogsområdet på Sofiemyr i Oppegård. Ved 03-tiden natt til i går bekreftet de at det var et lik.

Tidlig i går ble det kjent at to menn var pågrepet i forbindelse med likfunnet, og senere ble det klart at de to er siktet for drap eller medvirkning på drap.

Sigrid ble funnet 20 minutter fra sitt hjem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media