De siktede

Politiet har siktet minst fem personer for å ha organisert prostitusjonsligaen som opererte på Oslos vestkant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinne (30), bosatt i Oslo

Kvinnen som ble varetektsfengslet i går beskrives av politiet som en av hovedpersonene i ligaen. Kvinnen er siktet for menneskehandel etter den såkalte traffickingparagrafen. Kvinnen, som i perioder har vært bosatt i Tyskland, skal ha ført regnskap over virksomheten og ha hatt kontakt med bakmenn i Tyskland. Hun nekter straffskyld.

Kvinne (29), fra Ungarn

Politiet mener denne kvinnen skal ha vært såkalt «Madamme» ved et av bordellene på Oslos vestkant. Kvinnen er siktet etter den såkalte hallikparagrafen. Hun ble pågrepet på en av adressene tirsdag morgen. Kvinnen nekter straffskyld.

Mann i 40-åra, fra i Oslo

Tenåringsfar fra Oslo som er siktet etter hallikparagrafen. Mannen har eierinteresser i flere eiendommer i Oslo og på Østlandet, og politiet mener at en av disse eiendommene skal ha tilknytning til prostitusjonsvirksomheten. Mannen ble pågrepet tirsdag. Han samtykket i varetektsfengsling i to uker, men nekter straffskyld.

Mann, italiensk statsborger bosatt i Tyskland

Mannen ble pågrepet på en adresse i Tyskland tirsdag, og begjæres nå utlevert til Norge. Mannen er siktet for menneskehandel, og skal ha hatt mye kontakt med den norske kvinnen som er siktet i saken. Politiet sjekker nå mannens bankkonto.

Kvinne, ungarsk statsborger bosatt i Tyskland

Kvinnen er siktet for menneskehandel. Hun ble pågrepet i Tyskland tirsdag og begjæres nå utlevert til Norge.