Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ubåtmysteriet:

De siste timene

Hun var en av de siste som så journalist Kim Wall (30) i live, og tok et bilde av henne i Peter Madsens ubåt klokka 19.19 den kvelden hun forsvant.

TOK BILDE: Mange så Kim Wall ombord i Nautilus den kvelden hun forsvant, og politiet mener ubåtens kaptein, Peter Madsen, drepte henne. Kvinnen som har tatt dette bildet har gitt bildet til politiet. Bildet er et av de siste som ble tatt av Wall, klokka 19.19 den 10. august i fjor. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
TOK BILDE: Mange så Kim Wall ombord i Nautilus den kvelden hun forsvant, og politiet mener ubåtens kaptein, Peter Madsen, drepte henne. Kvinnen som har tatt dette bildet har gitt bildet til politiet. Bildet er et av de siste som ble tatt av Wall, klokka 19.19 den 10. august i fjor. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer

REFSHALEØEN, KØBENHAVN (Dagbladet): ​ Den danske ubåtkapteinen Peter Madsen (47) ble pågrepet rett etter at han ble reddet i land fra sin synkende ubåt, den 11. august i fjor. Nå står han tiltalt for drapet på kvinnen som steg ombord i ubåten hans kvelden før, den svenske freelance-journalisten Kim Wall (30).

På torsdag starter rettssaken mot Madsen. I den anledning har Dagbladet reist tilbake dit alt startet - og endte - og snakket med folk som kjente dem begge.

Refshaleøen er en kunstig øy i Københavns havn. Det gamle industriområdet er i dag en øy som huser mange forskjellige typer kreative mennesker. Øya har blant annet en selvbyggerhavn, et skipsverft og huser lokalene til gruppa som utvikler et romfartøy for å frakte en person til verdensrommet.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?