Du leser nå Dagbladet Pluss

Ubåtmysteriet:

De siste timene

Hun var en av de siste som så journalist Kim Wall (30) i live, og tok et bilde av henne i Peter Madsens ubåt klokka 19.19 den kvelden hun forsvant.

TOK BILDE: Mange så Kim Wall ombord i Nautilus den kvelden hun forsvant, og politiet mener ubåtens kaptein, Peter Madsen, drepte henne. Kvinnen som har tatt dette bildet har gitt bildet til politiet. Bildet er et av de siste som ble tatt av Wall, klokka 19.19 den 10. august i fjor. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
TOK BILDE: Mange så Kim Wall ombord i Nautilus den kvelden hun forsvant, og politiet mener ubåtens kaptein, Peter Madsen, drepte henne. Kvinnen som har tatt dette bildet har gitt bildet til politiet. Bildet er et av de siste som ble tatt av Wall, klokka 19.19 den 10. august i fjor. Foto: Kristian Ridder-Nielsen/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

REFSHALEØEN, KØBENHAVN (Dagbladet): ​ Den danske ubåtkapteinen Peter Madsen (47) ble pågrepet rett etter at han ble reddet i land fra sin synkende ubåt, den 11. august i fjor. Nå står han tiltalt for drapet på kvinnen som steg ombord i ubåten hans kvelden før, den svenske freelance-journalisten Kim Wall (30).

På torsdag starter rettssaken mot Madsen. I den anledning har Dagbladet reist tilbake dit alt startet - og endte - og snakket med folk som kjente dem begge.

Refshaleøen er en kunstig øy i Københavns havn. Det gamle industriområdet er i dag en øy som huser mange forskjellige typer kreative mennesker. Øya har blant annet en selvbyggerhavn, et skipsverft og huser lokalene til gruppa som utvikler et romfartøy for å frakte en person til verdensrommet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.