Coronavirus i Spania

- De siste ukene var virkelig tøffe

Endelig fikk fotballspilleren Line Johansen, samt resten av Spanias befolkning muligheten til å gå utendørs igjen etter sju uker i karantene.

ENDELIG «fri»: Line Johansen fikk lørdag lov til å gå utendørs i de spanske gatene igjen. Foto: Privat / Line Johansen
ENDELIG «fri»: Line Johansen fikk lørdag lov til å gå utendørs i de spanske gatene igjen. Foto: Privat / Line Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.33% Første dose: 78.21%

- Nå er jeg veldig fornøyd, forteller danske Line Johansen til Dagbladet.

Hun er keeper for EDF Logroño i spanske La Liga, og for det danske kvinnelandslaget. Johansen har også fartstid i Toppserien, med spill både for Avaldsnes, Vålerenga og Amazon Grimstad.

Etter 49 dager innestengt i ei lita leilighet delt med to andre i Logroño, en landsby nord i Spania, fikk keeperen endelig lov til å trekke frisk luft ute i Spanias gater igjen.

Spesiell opplevelse

Den spanske regjeringa har nemlig sluppet opp på restriksjonene satt som følge av Covid-19. Med den nye friheten følger det dog med en rekke regler.

Forrige helg fikk barn under 14 år muligheten til å gå utendørs, og lørdag var det endelig de voksnes tur - men med forbehold.

Voksne menn og kvinner i Spania kan bare gå ut i tidsrommet mellom seks og ti på morgenen, eller åtte og elleve på kvelden. Dersom man har valgt å gå ut på morgenen, kan man ikke gå ut på kvelden. Én gang om dagen er regelen.

Johansen valgte dermed å ta turen ut på morgenen lørdag, og brukte timene til løping. En fantastisk opplevelse forteller hun, men med bismak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer