De skal løse drapet på tobarnsmoren

HAUGESUND (Dagbladet): Noen av Kripos' beste etterforskere er med på drapsjakten i Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskningen ledes av Kripos-førstebetjent Olaf Seljesæter. Han er den desidert mest erfarne drapsjegeren i Kripos. Seljesæter deler lederansvaret med politibetjent Lars Ivar Grunnaleite fra Haugesund politidistrikt. De tekniske undersøkelsene ledes av en annen Kripos-veteran, førstebetjent Tore Per Bakken, blant annet kjent fra Orderud-saken.

I tillegg til Olaf Seljesæter, består de taktiske etterforskerne av Stian Elle og Jarle Utne Reitan. Stian Elle har ord på seg som en av de beste avhørerne i Kripos. Han har blant annet undervist andre politifolk i avhørsteknikk. Jarle Utne Reitan kommer rett fra arbeid med Orderud-saken, og har fra tidligere lang fartstid nettopp fra politiet i Haugesund.

For å klare å stille med 20 etterforskere fra det lokale politidistriktet, måtte ledelsen for politiet i Haugesund hente inn folk fra alle avdelinger på huset. Alt fra forebyggende- og trafikkavdeling til avsnittene på etterforskningsavdelingen har avgitt folk til styrken. Dessuten har lensmannskontorene i Tysvær og på Karmøy bidratt med etterforskere. Politiet vil bruke store ressurser på saken også i hele påskehelgen.