Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De skulle bare på badetur

KRISTIANSAND (Dagbladet): De savnede jentene planla etter alt å dømme bare en kjapp badetur til 3. Stampe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stine Sofie fra Grimstad fylte åtte år onsdag 10. mai. Denne helga var hun på besøk hos sin biologiske far i Kristiansand. Hun hadde fått seg rulleskøyter og gledet seg stort til å bruke dem.

Ble urolig

Stine Sofies far ble tidlig urolig for jentene. Allerede klokka 20.15, en time og tre kvarter etter at jentene gikk hjemmefra, dro han opp i Baneheia for å lete. Til politiet skal han ha forklart at det var helt tørt på fjellet ved stupebrettet i sørenden av Stampa.

Ingen spor

Han var ytterligere én tur i Baneheia og lette før han klokka 22.10 meldte jentene savnet hos politiet. Også faren til den andre jenta, Lena Sløgedal Paulsen, deltok i letingen fredag kveld.

Politiet har ingen sikre spor etter at to personer uavhengig av hverandre har fortalt at de så jentene i Stampa klokka 19.30.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling