- De skulle lure ham for penger under påskudd av at han skulle kjøpe sex

18-åring innrømmer at de ønsket å lokke 32-åringen i sexfelle, men både hun og den medsiktede 15-åringen nekter for drapsanklagene.

DREPT: En mann som ble funnet død i i Frösunda ved Stockholm natt til mandag denne uken, bæres ut fra skogsområdet der han ble funnetet. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix
DREPT: En mann som ble funnet død i i Frösunda ved Stockholm natt til mandag denne uken, bæres ut fra skogsområdet der han ble funnetet. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De to tenåringene er sammen med to 25-årige menn mistenkt for å ha ranet og drept den 32 år gamle mannen.

32-åringen hadde kommet i kontakt med de to jentene på 15 og 18 år på en datingside på nettet. De tre begynte å flørte, og avtalte et treff. Men da mannen ankom det avtalte møtestedet skal jentenes mannlige medsammensvorne ha dukket opp. Ifølge svenske medier ble mannen utsatt for et brutalt ran, som så endte med døden etter at mannen gjorde motstand. Mannen skal ha blitt stukket til døde.

18-åringen ble i dag fengslet for ran og grovt ran, mens 15-åringen ikke fengsles grunnet sin lave alder, melder Expressen. Retten mener imidlertid at det er sannsynlig at også har begått ran og grovt ran.

Punktet om drap ble ikke nevnt da kjennelsen mot de to ble lest opp. 

Innrømmer sexfelle Under fengslingsmøtet til de to tenåringsjentene i Solna tingrett like utenfor Stockholm kommer det fram at ihvertfall den 18 år gamle jenta innrømmer at de planla å rane 32-åringen.

- Det var meningen at jentene skulle lure mannen under påskudd av at han skulle kjøpe sex. De skulle lure fra ham penger, men planen var aldri at det skulle lede til vold, sier advokat Clea Sangborn, som representerer 18-åringen, til Aftonbladet.

18-åringen hevder at hun er helt uskyldig når det gjelder volden, og hevder at det ikke er noe hun har sett en gang.

- Har det ikke bra Overfor Expressen påpeker advokaten at 18-åringen aldri har blitt straffet tidligere, og at hun ikke har det bra i varetekt.

- Hun har det ikke bra. Hun har aldri blitt straffet tidligere og har aldri blitt pågrepet av politiet, sier Sangborn.

15-åringens advokat, Hanna Lindblom, sier at hun nekter skyld på alle punkter.

Den 32 år gamle mannen ble meldt savnet av venner etter at han ikke dukket opp for å kjøre en slektning til flyplassen på lørdag. Da vennene begynte å lete etter ham fant de bilen hans forlatt, med personlige eiendeler, ved Frösunda i kommunen Solna et stykke nord for Stockholm. Han ble etter hvert funnet død av politiet 700 meter unna.

ÅSTEDET: Politi i arbeid på stedet i Frösunda ved Stockholm der en mann ble funnet drept natt til mandag denne uken. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix
ÅSTEDET: Politi i arbeid på stedet i Frösunda ved Stockholm der en mann ble funnet drept natt til mandag denne uken. Foto: Johan Nilsson / NTB scanpix Vis mer