«De solgte narkotika på hotellet vårt»

Torsdag kom Ene Olsen (19) hjem til mamma og pappa i Oslo etter to uker på partyøya Ibiza. Hun kjenner seg godt igjen når Dagbladet viser fram bilder fra feriestedet. - De solgte ecstasy på hotellet vårt, forteller hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jan Helge og Ely-Ann Olsen ventet i spenning på at Ene (19) skulle komme hjem fra ferieturen til Ibiza. Da Dagbladet traff familien på Gardermoen natt til fredag, var gjensynsgleden stor.

Ely-Ann, bedre kjent som Tulla fra «Robinsonekspedisjonen», legger ikke skjul på at hun har vært bekymret.

- Man hører jo mye rart, og det er klart at man er litt skeptisk. Samtidig er Ene myndig, og jeg mener at jeg er nødt til å stole såpass på datteren min.

- Jeg tror egentlig ikke at hun gjør noe galt. Jeg er mer bekymret for hva andre kan gjøre mot henne, sier Ely-Ann til Dagbladet.

Fikk sjokk

Beretningen Ene kommer med til sine foreldre etter 14 dager på Ibiza sammen med fem venner er temmelig identisk Dagbladets rapport fra partyøya. Fyll, bråk og dop preget feriedagene.

- Første dagen banket det en fyr på hotellrommet vårt. Han prøvde å selge oss ecstasytabletter. Jeg fikk selvsagt helt sjokk, sier Ene og fortsetter:

- Ute på et av de store diskotekene var det en spanjol som kom bort til en av venninnene mine. Uoppfordret la han en tablett i hånda hennes og oppfordret henne til å ta den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer