«De solgte narkotika på hotellet vårt»

Torsdag kom Ene Olsen (19) hjem til mamma og pappa i Oslo etter to uker på partyøya Ibiza. Hun kjenner seg godt igjen når Dagbladet viser fram bilder fra feriestedet. - De solgte ecstasy på hotellet vårt, forteller hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Helge og Ely-Ann Olsen ventet i spenning på at Ene (19) skulle komme hjem fra ferieturen til Ibiza. Da Dagbladet traff familien på Gardermoen natt til fredag, var gjensynsgleden stor.

Ely-Ann, bedre kjent som Tulla fra «Robinsonekspedisjonen», legger ikke skjul på at hun har vært bekymret.

- Man hører jo mye rart, og det er klart at man er litt skeptisk. Samtidig er Ene myndig, og jeg mener at jeg er nødt til å stole såpass på datteren min.

- Jeg tror egentlig ikke at hun gjør noe galt. Jeg er mer bekymret for hva andre kan gjøre mot henne, sier Ely-Ann til Dagbladet.

Fikk sjokk

Beretningen Ene kommer med til sine foreldre etter 14 dager på Ibiza sammen med fem venner er temmelig identisk Dagbladets rapport fra partyøya. Fyll, bråk og dop preget feriedagene.

- Første dagen banket det en fyr på hotellrommet vårt. Han prøvde å selge oss ecstasytabletter. Jeg fikk selvsagt helt sjokk, sier Ene og fortsetter:

- Ute på et av de store diskotekene var det en spanjol som kom bort til en av venninnene mine. Uoppfordret la han en tablett i hånda hennes og oppfordret henne til å ta den.

- Venninna mi kastet fra seg dopet. Utover hele kvelden hang denne mannen i nærheten av oss og stirret for å se om vi ble rusa.

Mor og far liker ikke det de hører, men poengterer at de stoler på jenta si.

- Vi vet at Ene har vært på store fester i Oslo der enkelte har brukt dop. Det tror jeg kanskje er en fordel. Hun har fått tilbudet før, og vet å si nei, sier Ely-Ann.

Riktig avgjørelse

Både mor og far står fast på at det var riktig å sende datteren på ferietur til Ibiza, også etter å ha hørt datterens beretning og sett Dagbladets bilder.

- Dette er jo også en erfaring det kan være fint å ha med seg videre i livet. Tar man forholdsregler, og stoler på barna sine, går det som regel bra, sier Jan Helge og Ely-Ann som er overbevist om at ikke alle foreldre vet hva de gjør når de kjører barna sine til Gardermoen.

<B>- VELKOMMEN HJEM:</B> Jan Helge og Ely-Ann Olsen tror ikke alle foreldre vet hva de gjør når de kjører barna sine til Gardermoen, og er glade for å se igjen datteren Ene (19) etter Ibiza-ferien.