- De som kommer etter skal ikke få samme helvete

Arnfinn Andreassen fikk penis ødelagt av underlivs-sjekk. Han er glad for at saken vekker oppmerksomhet.

STOR RESPONS: Arnfinn Andreassen (66) fikk penis ødelagt av en cystoskopiundersøkelse. Han og kona Elin har fått mange henvendelser etter at saken sto på trykk i Dagbladet på søndag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
STOR RESPONS: Arnfinn Andreassen (66) fikk penis ødelagt av en cystoskopiundersøkelse. Han og kona Elin har fått mange henvendelser etter at saken sto på trykk i Dagbladet på søndag. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag fortalte kreftsyke Arnfinn Andreassen (66) sin historie i Dagbladet.

- Jeg har fått en god del omsorgsfulle henvendelser etter at saken sto på trykk. Lokalavisa har vært her, og P4 vil ha meg på 17.30 i dag. Det er fint med respons, og jeg håper det kommer noe ut av dette, sier han til Dagbladet.

- Vi valgte å stå fram med dette i håp om at de som kommer etter ikke skal få samme helvete. Vi vil vise fram et helsesystem hvor ingen tar ansvar for feilbehandlinger, sier kona Elin.

Penis ødelagt Arnfinn Andreassen visste ennå ikke at han hadde kreft da han kom til en cystoskopiundersøkelse hos en urolog i Vestfold i mai 2009 på grunn av vannlatingsproblemene han hadde slitt med i lengre tid.

- Jeg hylte av smerte, blodet sprutet, men urologen trykket på med instrumentet sitt likevel. Det var som å være på en slakterbenk, sier Andreassen til Dagbladet.

I dag, halvannet år etter underlivsundersøkelsen, har Andreassen fremdeles en stor og svært plagsom hevelse i hele underkroppen. Penis er deformert. Lukkemuskelen i urinrøret virker ikke, og han er inkontinent. Urinstrålen er langt fra normal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer