De spektakulære svenske ranene

«Det perfekte kuppet».

JACKPOT PÅ ARLANDA: I 2002 ble et «pengefly» ranet på Arlanda i Stockholm. Etter ranet ble sms-en «Jackpot på Arlanda» sendt, men ingen ble noen gang dømt for ranet og pengene har aldri kommet til rette. Nå er saken foreldet. Foto Henry Lundholm / NTB Scanpix
JACKPOT PÅ ARLANDA: I 2002 ble et «pengefly» ranet på Arlanda i Stockholm. Etter ranet ble sms-en «Jackpot på Arlanda» sendt, men ingen ble noen gang dømt for ranet og pengene har aldri kommet til rette. Nå er saken foreldet. Foto Henry Lundholm / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 03.00-tida natt til i går forsvant to mørke Audier fra et lager ved Arlanda flyplass i Sverige. Bilene var trolig lastet med store, stjålne verdier.

Igjen ved lageret sto en stjålet lastebil. Et gjerde var meid ned. Såkalte spanske ryttere var kastet ut, for å stoppe dem som eventuelt skulle følge etter.

Ifølge Aftonbladet hadde tyvene raidet lageret og tatt verdisaker for anslagsvis 6,5 millioner svenske kroner. Vektere på flyplassen reagerte på bråket, ifølge Nyheter Idag, men fikk ikke gjort noe før gjerningspersonene hadde forlatt stedet i sine fluktbiler.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer