- De spør etter klasse- kameratene sine

Alle barna som overlevde bussulykken er nå identifisert.

SØRGER: 22 barn og seks voksne ble drept drept i denne tunnelen. Maude (33) minnes de drepte. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SØRGER: 22 barn og seks voksne ble drept drept i denne tunnelen. Maude (33) minnes de drepte. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Belgiske myndigheter forbereder seg på å frakte ofrene for den tragiske bussulykken i Sveits tilbake til Belgia i dag.

To militære fly står standby, og den belgiske regjeringen skal innen kort tid holde et hastemøte, skriver BBC.

22 barn og seks voksne omkom etter at en belgisk turbuss kjørte inn i en tunnelvegg på motorveien i nærheten av byen Sierre i går. De var på vei hjem fra skiferie. 24 barn er skadd, for noen er tilstanden kritisk.

Alle identifisert Da de pårørende i går ble fraktet til Sveits, var ikke ofrene identifisert ennå. Mange foreldre visste derfor ikke hvorvidt deres barn var blant de levende eller døde.

Nå skal alle ofrene være identifisert, ifølge den franske avisa L'Express. De skadde er 17 belgiske statsborgere, tre nederlendere, en polsk og en tysk statsborger. Det var også sju nederlandske barn, som gikk på skole i Belgia, blant de drepte.

Sky News har snakket med en av legene som behandler noen av de overlevende etter bussulykken, Michael Canans. Han jobber på sykehuset i Sion, hvor 14 av de skadde barna ble sendt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer