- De spurte om vi var «på vei hjem for å pule»

Stian Fikseaunet (28) og kameraten ble banket opp av to unge gutter nyttårsaften. - De sa de ikke likte homofile, sier Fikseaunet.

- BLE SKALLA NED:  Stian Fikseaunet og kameraten var på vei hjem fra nyttårsfeiring da de skal ha ha blitt banket opp av to unge gutter de møtte på veien. Dette bildet ble tatt like etter hendelsen. Foto: Privat.
- BLE SKALLA NED: Stian Fikseaunet og kameraten var på vei hjem fra nyttårsfeiring da de skal ha ha blitt banket opp av to unge gutter de møtte på veien. Dette bildet ble tatt like etter hendelsen. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stian Fikseaunet (28) feiret nyttårsaften sammen med venner i Trondheim. Etter først å ha vært en tur på byen og en liten tur innom et nachspiel, skulle Stian og en kamerat sette kursen hjemover i tretida på natta.

Siden kameraten hadde drukket litt og det var glatt på veien, holdt Stian ham i hånda for at han ikke skulle falle.

- Da kom det to gutter bak oss og  spurte om vi var homo. De sa at de ikke likte homofile. Jeg svarte bekreftende på at det var vi, og da spurte de om vi var «på vei hjem for å pule», sier Fikseaunet til Dagbladet.

- Blødde kraftig Han sier guttene så ut til å være i begynnelsen av tyveårene, og han beskriver dem som «helt vanlige, norske gutter».

- De la ut om hvor lite de likte det homofile gjøre sammen. Etter hvert spurte jeg om de var homofile selv, siden de var så opptatt av dette. Da skalla en av guttene meg rett ned, sier Fikseaunet. 

Kameraten skal ha forsøkt å gripe inn, men endte selv med å bli slått og sparka. Voldsepisoden ble avbrutt da et par kom gående langs veien, og de to guttene stakk fra stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer