- De streikende burde betalt regningen

Lisa (40) i Alta måtte avlyse kneoperasjon.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lisa Haug (40) fra Alta har ikke mye sympati for de streikende vekterne i dag.

Tirsdag hadde hun endelig fått time til en kneoperasjon for å fikse en menisk som har sendt henne over til 50 prosent sykmelding.

I morges måtte hun ringe sykehuset i Namsos og avlyse. Streiken har blokkert all trafikk ut fra flyplassen i Alta.

- De rammer mange uskyldige med denne streiken. Skulle jeg kommet meg til Namsos i tide, ville det kostet så mye ekstra at jeg ikke hadde råd. Det er vekterne som skulle betalt, sier en småirritert Lisa Haug til Dagbladet hjemmefra i Alta.

Lang reise Der skulle hun ikke vært i formiddag, men på fly fra Gardermoen til Værnes før neste etappe til Namsos og ovenatting hos slektninger - så sykehuset i morgen tidlig. Strekningen Alta - Namsos er ikke unnagjort i en fei.

Reiseopartøren pasientreiser hadde bestilt fly for den kneskadde regionsekretæren i Mental Helse fra Alta til Gardermoen klokka 07.35 i dag og videre til Trondheim 11.40.

Hotellregning - Pasientreiser hadde helgestengt, og jeg fikk ikke konferert med dem søndag.  Men SAS varslet meg på sms i går ettermiddag at jeg kunne bli med fly fra Alta i går kveld 23.20 isteden med ankomst Oslo 01.20 i natt. Da jeg endelig kom gjennom til SAS, fikk jeg vite at jeg måtte ordne med hotell på Gardermoen for egen regning. Jeg hadde ikke råd til 1.500 kroner, og måtte takke nei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer