Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

De streiker ennå

Streiken blant førskolelærerne har pågått siden 29. mai, og når feriene nå nærmer seg slutten for i år, vil stadig flere foreldre på ny bli rammet av konflikten mellom kommunene og førskolelærerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Fra Oslo rapporteres det om samlivsproblemer, trusler om oppsigelser på jobben og foreldre som tvinges over på sosialhjelp som følge av de problemene som streiken påfører den uskyldige tredjepart.
  • Vi ser at kommunene og bydelene i Oslo finner det gunstig med de innsparingene streiken medfører for dem, og kan derfor yte mer til andre tjenester kommunen er pålagt. Kommunene opplever med andre ord ingen pressituasjon som arbeidsgiver. Det gjør kanskje ikke de streikende heller, de har jo en solid organisasjon bak seg. Men de som rammes, er de arme foreldrene og deres barn. Det må da være mulig snart å definere deres situasjon som farlig for liv og helse, slik at regjeringen kan gripe inn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media