De styrer Oslo: - Det at jeg kjenner Robert privat er veldig bra

Byrådsleder Raymond Johansen og finansbyråd Robert Steen jobber dag og natt for å skape et nytt Oslo. Det koster, men da kommer det godt med at kameratene har kjent hverandre i 20 år.

<strong>PAR I POLITIKK:</strong> Raymond Johansen har tilbrakt 21 dager på sitt ærverdige byrådslederkontor, men historien til Munch-maleriene på veggen har han fortsatt ikke hatt tid til å sette seg inn i. Nå er han og finansbyråd Robert Steen klare til å legge fram sitt første budsjett, som også inkluderer eiendomsskatt. Foto: Bjørn Langsem
PAR I POLITIKK: Raymond Johansen har tilbrakt 21 dager på sitt ærverdige byrådslederkontor, men historien til Munch-maleriene på veggen har han fortsatt ikke hatt tid til å sette seg inn i. Nå er han og finansbyråd Robert Steen klare til å legge fram sitt første budsjett, som også inkluderer eiendomsskatt. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har forsaket mye.

Raymond Johansen (Ap) står ettertenksom på det ærverdige byrådslederkontoret. Kamerat og finansbyråd Robert Steen har nettopp fortalt om hvordan han som liten gutt ga seg selv et løfte om å aldri bli politiker. Pappa og Ap-nestor Reiulf Steen hadde aldri tid til å se ham spille fotball.

Raymond Johansen har alltid kombinert politikken med det å være pappa. Det har ikke alltid vært enkelt.

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer