De tar presidentkandidatene i løgn hver eneste dag. - Trump bare finner på ting

Faktasjekkere blir stadig viktigere i amerikansk politikk, men mange velger å ikke tro på dem.

PINOCCHIO-GJENGEN: Eventyrfiguren med nesa som vokste er sentral i arbeidsdagen til Glenn Kessler og Michelle Lee. De deler ut Pinocchio-grev når Trump og Clinton farer med usannheter. Fire neser er det meste de gir – da er det løgn.
PINOCCHIO-GJENGEN: Eventyrfiguren med nesa som vokste er sentral i arbeidsdagen til Glenn Kessler og Michelle Lee. De deler ut Pinocchio-grev når Trump og Clinton farer med usannheter. Fire neser er det meste de gir – da er det løgn. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

WASHINGTON, D.C. (Dagbladet): I USA bruker enkelte journalister hele arbeidsdagen på å finne ut om Clinton eller Trump lyver til folket. Hver dag fersker de presidentkandidatene i å snakke usant.

Smak litt på den.

- Politikere er selgere. Som alle selgere kommer de til å legge vekt på de gode sidene ved politikken deres. Akkurat som man ikke nødvendigvis tror på en bilselger, kan man ikke nødvendigvis tro på en politiker, sier journalist Glenn Kessler i The Washington Post.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer