De to hadde sex i et skap. Men da hun sa navnet på eksmannen, svartnet det helt for ham

Ble et «monster».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 24 år gammel mann er arrestert og siktet for drapet på sin kjæreste etter at han skal ha mistet besinnelsen da hun sa navnet på sin eksmann da de to hadde sex.

Det heter det i politiets rapport ifølge den lokale filialen til CBS i Miami.

«Røff sex» Det var tidlig søndag morgen at 24-åringen ringte til nødetatene og sa at kjæresten hans, en 31 år gammel kvinne, hadde problemer med å puste.

Da de ankom leiligheten fant de mannen stående ved den livløse kroppen hennes der han ropte på hjelp. Ifølge politiets rapport var det store mengder blod både der kvinnen lå og i et skap, samt på veggene i gangen.

De noterte seg også at det var flere hull i lettvegger i leiligheten, at skapdøra var revet av hengslene og at en skyvedør i glass var knust.

Lopez ble tatt inn på politistasjonen til avhør der han innledningsvis forklarte at paret hadde drukket tequila, noe som igjen hadde ført til «røff sex».

Endret forklaring Hun skulle så ha gått inn på badet, og da hun fikk pusteproblemer hadde han ringt 911. Men etter at politiet begynte å gå forklaringen hans etter i sømmene endret historien seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.