De to hadde sex i et skap. Men da hun sa navnet på eksmannen, svartnet det helt for ham

Ble et «monster».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 24 år gammel mann er arrestert og siktet for drapet på sin kjæreste etter at han skal ha mistet besinnelsen da hun sa navnet på sin eksmann da de to hadde sex.

Det heter det i politiets rapport ifølge den lokale filialen til CBS i Miami.

«Røff sex» Det var tidlig søndag morgen at 24-åringen ringte til nødetatene og sa at kjæresten hans, en 31 år gammel kvinne, hadde problemer med å puste.

Da de ankom leiligheten fant de mannen stående ved den livløse kroppen hennes der han ropte på hjelp. Ifølge politiets rapport var det store mengder blod både der kvinnen lå og i et skap, samt på veggene i gangen.

De noterte seg også at det var flere hull i lettvegger i leiligheten, at skapdøra var revet av hengslene og at en skyvedør i glass var knust.

Lopez ble tatt inn på politistasjonen til avhør der han innledningsvis forklarte at paret hadde drukket tequila, noe som igjen hadde ført til «røff sex».

Endret forklaring Hun skulle så ha gått inn på badet, og da hun fikk pusteproblemer hadde han ringt 911. Men etter at politiet begynte å gå forklaringen hans etter i sømmene endret historien seg.

Han sa at de to hadde sex i skapet da kvinnen sa navnet på sin eksmann to ganger, og at dette gjorde ham fly forbanna. Han fortalte at han raste rundt i leiligheten og knuste ting i sinne, og da han gikk tilbake til skapet så han at kvinnen hadde besvimt.

Det er her mannen fortalte politiet at han ble et «monster», og etter å ha skamfert kvinnen på grotesk vis bar han henne ut på badet. Han innså at hun ikke pustet, og etter å ha tatt seg en sigarett på balkongen ringte han til nødnummeret.

- Ingen unnskyldning TV-kanalen har også snakket med to av naboene til den avdøde kvinnen. De har vanskelig for å tro det som har skjedd.

- Folk drikker, men det er ingen ingen unnskyldning for å gjøre slikt, sier nabo Roy Jones.

- Jeg kan ikke forestille meg at noe slikt kan skje. I alle fall ikke med noen så søt som den unge damen, sier Dan Carter.

Mannen er nå siktet for overlagt drap på kjæresten han hadde bodd sammen med i ei uke.