PÅGREPET: De to litauiske mennene som er siktet for å ha drept Lisa Holm (17), er ikke tidligere kjenninger av litauisk politi. De ble pågrepet fredag.
PÅGREPET: De to litauiske mennene som er siktet for å ha drept Lisa Holm (17), er ikke tidligere kjenninger av litauisk politi. De ble pågrepet fredag.Vis mer

De to Lisa-siktede er ukjente for litauisk politi

Er ikke tidligere kjenninger av litauisk politi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to litauiske mennene som er siktet for å ha drept Lisa Holm (17), er ikke tidligere kjenninger av litauisk politi.

- Vi har fått informasjon fra svensk politi om at de er pågrepet og siktet, sier Andrzej Roginski i litauisk politi til Aftonbladet.

De to mennene, som begge er i 30-årene, var i Sverige som sesongarbeidere. Ifølge naboer har de vært i Sverige flere år på rad.

- De er ikke tidligere kjenninger av politiet, sier Roginski, som understreker at det litauiske politiet står klar til å bidra med den informasjonen svensk politi måtte trenge i saken.

Kvinnen som også er pågrepet, siktet for å ha bidratt til å skjule en kriminell handling, er ikke litauisk statsborger, ifølge avisen. Flere medier har meldt at hun er gift med en av de drapssiktede mennene.

De tre ble fredag innkalt til avhør om Lisa Holms forsvinning. Natt til lørdag ble Holm funnet død, og de tre ble siktet i saken.

(NTB)