DRAMATISK: Tre personer omkom og en person ble kritisk skadd i en trafikkulykke i Lavangen fredag kveld. FOTO: Jon Henrik Larsen
DRAMATISK: Tre personer omkom og en person ble kritisk skadd i en trafikkulykke i Lavangen fredag kveld. FOTO: Jon Henrik LarsenVis mer

De tre omkomne jobbet i samme firma

Stian (18), Simen (24) og Ronald (51) mistet livet i en kraftig kraftig kollisjon i Troms i går. I dag holdt venner, familie og kolleger minnestund for dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lørdag ettermiddag gikk politiet ut med navnet på de som omkom i ulykka. Det var Stian Lund (18), Simen Skallerud Kilmark (24) og Ronald Karlsen (51). Alle de tre omkomne jobbet i samme firma, sier operasjonsleder Grete Birkelund til avisa Nordlys.

Lørdag ettermiddag ble det holdt minnestund i Grønnåsen kirke for pårørende, venner og kolleger.

- Det spesielle her er at vi har mange unge i lokalsamfunnet som kommer til å bli hardt rammet gjennom tap av familie og venner, sier kommunaldirektør Eva T. Olsen til Nordlys.

Kommunen har opprettet et midlertidig krisenummer for personer som ønsker hjelp i etterkant av hendelsen.

Politiet ble varslet om den stygge kollisjonen klokka 18.04 fredag kveld. Ulykken skjedde på E6 i Lavangen nær Fossbakken-krysset.

Totalt var fem personer involvert i ulykken, hvorav fire satt i personbilen. En av de fire slapp fra ulykken med lettere skader mens lastebilføreren ikke pådro seg fysiske skader, opplyser Wilhelmsen.

Ulykken skjedde da tre biler i sørgående retning fra Bjerkvik mot Setermoen skulle svinge av E6 og kjøre mot Spansdalen, opplyser politiet.

To av bilene krysset veien, mens den tredje bilen ble truffet av lastebilen som var på vei nordover.

Alt av tilgjengelig mannskap fra politi, ambulanse og brannvesen ble sendt til stedet. Det ble raskt konstatert at tre personer var døde. Den fjerde mannen satt en stund fastklemt, men ble brakt til sykehus i Narvik.

E6 ble stengt som følge av bergingsarbeidet. Statens havarikommisjon for transport er rutinemessig varslet, melder NTB.