Søsken overlevde bilulykke

De tre søsknene overlevde bilulykken som tok livet av begge foreldrene

Nå kommer de seg gjennom den tunge tiden med hverandres støtte.

STØTTE: Wyatt (t.v), Angela og Zachery overlevde bilulykken som drepte begge foreldrene og lillesøsteren deres Julieanna. Foto: Teresa Burrell
STØTTE: Wyatt (t.v), Angela og Zachery overlevde bilulykken som drepte begge foreldrene og lillesøsteren deres Julieanna. Foto: Teresa Burrell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jim og Karisa Clemens havnet 7. april 2018 i en forferdelig bilulykke i Texas sammen med sine fem barn. I ulykken døde både Jim og Karisa, samt deres yngste og nyfødte datter Julieanna.

Tre av barna, Wyat (4), Angela (8) og Zachery (5) havnet på akutten, og har siden ligget på sykehuset og kjempet for livet. Den yngste broren Nicholas (2) ble skrevet ut av sykehuset etter kort tid, og bor nå sammen med tanten deres slik at bestemoren kan ta vare på resten av barna på sykehuset, melder nyhetsstedet Ktxs.

Alvorlige skader

De tre barna som ligger på sykehuset har allerede gjennomgått en rekke ulike operasjoner. Angela brakk begge beina, og har fått kraftige slag mot hodet. Hun har allerede fått skrudd inn flere skruer i beina, og lå i kunstig koma hele den første uka, ettersom det var usikkerhet rundt hvor alvorlige hodeskadene var.

Wyatt fikk også kraftige slag mot hodet, og fikk et slag som endte opp med å lamme hele hans venstre side. Zachary hadde indre blødninger og en knekt rygg. Da han ble lagt i narkose for operasjonen oppdaget legene at han også hadde skader på lungene, og han ble lagt i koma.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer