De var bombeoffer uten framtid. Nå er de playboyer, fotballspillmestre og rullestolkunstnere

Møt Syria-krigens uskyldige ofre, som fikk en ny sjanse.

FÅR ET NYTT LIV: Abdallah (13) rømte fra Bashar Assads bomber i Daraa. Laren (3) falt to etasjer og Wissam (13) ble truffet i et rakettangrep. Larens mor til høyre. Barna er pasienter på  Al Bader medisinske senter, et rehabiliteringssenter i Amman. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
FÅR ET NYTT LIV: Abdallah (13) rømte fra Bashar Assads bomber i Daraa. Laren (3) falt to etasjer og Wissam (13) ble truffet i et rakettangrep. Larens mor til høyre. Barna er pasienter på Al Bader medisinske senter, et rehabiliteringssenter i Amman. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AMMAN (Dagbladet): Overalt er det barn.

Noen smiler, noen er alvorlige, noen vil helst bare holde på med sitt - fotballspill eller triksing med rullestol. Noen - som Asinat (3) blir sjenerte når de ser kameralinsa, andre - som Wissam (13), playboyen som står en time foran speilet hver morgen, har ingenting imot å bli fotografert.

Vi er hos Al Bader medisinske senter i Jordans hovedstad Amman - et rehabiliteringshjem der Syria-krigens uskyldige ofre får en unik mulighet til å få livet tilbake på sporet. Her får de medisinsk hjelp, skolegang og undervisning i teater, tegning og språk.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer