- De var fabelaktige og snille barn

Mange møtte opp for å minnes Nesrin (7), Narim (9) og deres tolv dager gamle søster.

BA FOR DE DREPTE: Familie og pårørende til den drepte familien var samlet til minnestund og bønn på gamle Lakkegata skole. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET.
BA FOR DE DREPTE: Familie og pårørende til den drepte familien var samlet til minnestund og bønn på gamle Lakkegata skole. Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Det kom som et sjokk på meg, men den siste tiden merket vi at han var blitt mer og mer isolert, sier Oddbjørn Evensen, svogeren til drepte Nadira El Bich (37).

I dag ble El Bich tre døtre gravlagt. Det var mange som hadde møtt opp for å delta i muslimsk bønn og minnestund i moskeen i Lakkegata og ved begravelsen på Høybråten kirkegård i etterkant.

Tok livet av kona og døtrene Det er bare litt over en uke siden Saeid Ahmadzadeh (41) tok livet av sin kone Nadira El Bich (37), parets 12 dager gamle spedbarn og storesøstrene Narmin (9) og Nesrin (7).

- Å se den lille kista var utrolig sterkt.

MED BARNA: Saeid Ahmadzadeh (41) sammen med barna Nesrin og Narmin. Bildet ble tatt i 2004. For to uker siden ble yngstedatteren født.
FOTO: NORDAHL/ALEKSANDER, DAGBLADET.
MED BARNA: Saeid Ahmadzadeh (41) sammen med barna Nesrin og Narmin. Bildet ble tatt i 2004. For to uker siden ble yngstedatteren født. FOTO: NORDAHL/ALEKSANDER, DAGBLADET. Vis mer

De tre døtrene ble gravlagt i dag. Moren skal gravlegges i Marokko om en uke. Mora har fem søstere i Norge og to søstere og to brødre i Marokko.

- Det brukes så store ord i hverdagen at vi ikke har noen igjen til sånne opplevelser som dette. Når en fortballspiller har brukket foten er det forferdelig. Men det er dette som er forferdelig, sier Evensen til Dagbladet. Han forteller at drapet har rammet veldig mange.

- Snille barn - Jentene overnattet ofte hos oss og de var fabelaktige og snille barn, sier Evensen. Han forteller at han også kjente Ahmadzadeh godt.

DREPT: Søsknene Nesrin (7) og Narmin (9) ble funnet drept i Gjersjøen tirsdag. Foto: PRIVAT
DREPT: Søsknene Nesrin (7) og Narmin (9) ble funnet drept i Gjersjøen tirsdag. Foto: PRIVAT Vis mer

- Men det er helt uforstålig det som skjedde, sier Evensen. Han var glad for at så mange møtte fram på minnestunden og på begravelsen.

- Det var en fin og verdig begravelse, sier Evensen til Dagbladet.

FIN OG VERDIG: - Det var en fin og verdig begravelse, sier sier Oddbjørn Evensen, svogeren til drepte Nadira El Bich (37). Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET
FIN OG VERDIG: - Det var en fin og verdig begravelse, sier sier Oddbjørn Evensen, svogeren til drepte Nadira El Bich (37). Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET Vis mer
MANGE FRAMMØTTE: Mange møtte fram da jentene ble begravd på Høybråten kirkegård. Foto: Jonas Sverrisson Rasch / Dagbladet
MANGE FRAMMØTTE: Mange møtte fram da jentene ble begravd på Høybråten kirkegård. Foto: Jonas Sverrisson Rasch / Dagbladet Vis mer