- De ville avkrefte ryktet

Slik begrunner Se og Hør saken om Bondevik og Arnstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dagbladet.no meldte tidligere i dag at Se og Hør skriver på forsiden at Marit Arnstad vil stoppe rykteflommen om at tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik er faren til hennes sønn. 

Assisterende sjefsredaktør i Se og Hør Harald Haave ser ingen betenkeligheter med at bladet lager oppslag av usanne rykter.

Han mener at bladet er i sin fulle rett til å skrive "eksklusivt" i Se og Hør, til tross for at verken Arnstad eller Bondevik kommenterer saken i særlig utstrekning.

- Denne saken er ekslusiv i den forstand at det er første gang Arnstad i det hele tatt sier noe, sier Haave.

I Se og Hør-saken svarer Arnstad dette:

- Det er usant.

Og så følger hun opp med å understreke at hun fortsatt holder kortene tett til brystet når det gjelder privatssfæren.

- Uansett hvilket tøv og meningsløse rykter som blir skrevet om min person, har jeg ikke noe behov for å kommentere mitt privatliv.

Legge ryktene bak seg

Etter hans oppfatning kommer Se og Hør-saken som et resultat av at både Bondevik og Arnstad ønsket å legge farskapssaken død.

SAMMEN OM Å AVKREFTE: Assisterende sjefsredaktør Harald Haave tror både Marit Arnstad og tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik ønsket å legge farskapssaken død. - Det var et bra tidspunkt for Bondevik, siden han nå forlater toppolitikken, sier Haave. Foto: Scanpix
SAMMEN OM Å AVKREFTE: Assisterende sjefsredaktør Harald Haave tror både Marit Arnstad og tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik ønsket å legge farskapssaken død. - Det var et bra tidspunkt for Bondevik, siden han nå forlater toppolitikken, sier Haave. Foto: Scanpix Vis mer

- Slik jeg ser det har begge ønsket å endelig kunne legge bak seg de ondsinnede og usanne ryktene om Arnstads barn.

På spørsmål fra Dagbladet.no om hvem det var som først tok kontakt i saken, svarer han som en kjendis ville gjort.

- Det ønsker jeg ikke å kommentere.

Men han understreker nok en gang at han oppfatter dette som at de to politikerne har ønsket at denne saken skulle komme frem.

- Dette oppslaget er ikke noe annerledes enn da for eksempel Jens Stoltenberg stod frem og avviste at han var homofil eller da Siv Jensen benektet at hun var lesbisk, sier Haave.


.