Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Deadline søndag for budsjettkameratene

Tar sikte på å bli enige innen klokken 18.

I FORHANDLINGER: KrFs parlamentariske leder og finanspolitiske talsmann Hans Olav Syversen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
I FORHANDLINGER: KrFs parlamentariske leder og finanspolitiske talsmann Hans Olav Syversen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyre, Frp, KrF og Venstre tar sikte på å bli enige om en budsjettavtale innen søndag klokken 18.

– Det er en viktig deadline, sier finanskomiteens leder Hans Olav Syversen (KrF) til NTB.

De fire budsjettkameratene på borgerlig side erkjente at det fortsatt er et stykke fram til enighet om neste års statsbudsjett da de tirsdag formiddag møttes til nye forhandlinger.

– Det er god progresjon i samtalene, men det er et stykke igjen på flere områder, sa Syversen vei inngangen til møtet.

For hans parti er det særlig innen skole- og familiepolitikk det etterlyses avklaringer. For Venstres del er avstanden fortsatt stor når det gjelder de grønne avgiftene som regjeringen og samarbeidspartiene lenge har kranglet om.

– Vi håper alltid på en best mulig respons på det vi har lagt fram, sa Høyres Svein Flåtten på vei inn til møtet. Han viste til tilbudet som regjeringspartiene la fram under det forrige forhandlingsmøtet på søndag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!