-  Deilig å få ham hjem igjen

Med tårer i øynene kunne endelig Ragnhild Lian (45) gi ektemannen og pilothelten Stein Magne Lian en god klem i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ/SOLA (Dagbladet):

-  Det var helt fantastisk å få ham hjem igjen. Vi gråt begge to. Tror ikke det som skjedde helt har gått opp for meg ennå, det virker fortsatt ganske uvirkelig, sier Lian til Dagbladet like etter at hun hentet mannen sin på Stavanger Lufthavn Sola.

Onsdag gikk en asylsøker løs med øks på piloter og passasjerer på flyet mellom Narvik og Bodø. Flyet var nær ved å styrte, men passasjerer og piloter fikk avverget katastrofen.

Stolt

Stein Magne Lian satt bak spakene. Ragnhild synes ektemannen håndterte dramaet på en suveren måte.

-  Jeg er virkelig stolt over det han har gjort, og det ser ut som han klarer seg veldig fint. Han ser i hvert fall strålende ut nå, sier Lian. Hun ser fram til å få noen rolige dager hjemme, hvor de bare kan slappe av og kose seg.

Vokser i sammen

Han syntes det var en utrolig opplevelse å bli tatt imot av kona og en stor ansamling av familie og venner på flyplassen.

-  Det var helt utrolig. Nå er det bare fantastisk godt å leve. Det var så nærme slutten, men så gikk det bra likevel, sier en rørt flykaptein til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer