Deleier krever at romleiren ryddes innen i morgen

Albert K. Hæhre krever at Vanessa Quintavalle avvikler romleiren innen fredag klokka 10.

BER ROMFOLKET DRA: Deleier Albert Kristian Hæhre ber om at leiren skal være ryddet inne fredag klokka 10. Foto: Sondre Steen holvik / Dagbladet.
BER ROMFOLKET DRA: Deleier Albert Kristian Hæhre ber om at leiren skal være ryddet inne fredag klokka 10. Foto: Sondre Steen holvik / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Albert K. Hæhre, deleier av den omdiskuterte tomta på Årvoll hvor en gruppe romfolk har slått seg ned, har sendt et brev til daglig leder i Årvoll Eiendom, Vanessa Quintavalle, hvor han krever at romleiren avvikles innen klokka 10 i morgen, skriver nettstedet Byggeindustrien.

Hæhre er styreleder i Årvoll Eiendom og skriver at styret vil overta håndteringen av saken hvis kravet om avvikling av leiren ikke oppfylles.

I brevet skriver Hæhre at at han gjennom media ble kjent med at Vanessa Quintavalle på eget initiativ hadde invitert romfolket til å slå seg ned på den store tomta.

«Denne etablering er i strid med gjeldende reguleringsplan og med selskapets formål. Den er heller ikke nabovarslet eller omsøkt ihh. til offentlig regelverk for etablering av midlertidige bygg, etablering og drift av campingvirksomhet osv. Etableringen har skjedd uten styrets viten og/eller godkjennelse» står det i brevet som er gjengitt på nettstedet. 

- Negative reaksjoner Videre skriver Hæhre at situasjonen for romfolket som oppholder seg på tomta er «uheldig», og at naboene reagerer negativt. Han påpeker også at ifølge opplysninger fra politi, naboer og media tillater Quintavalle nå økt tilstrømming til leiren, noe Hæhre frykter vil forsterke de negative konsekvensene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer