Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Deler av Trollstigen knust av steinras

Ingen personer eller biler på turistveien.

TROLLSTIGEN: En av Norges best besøkte turistattraksjoner, Trollstigevegen, ble i formiddag truffet av en rekke store steiner.
Foto: Berit Roald / SCANPIX .
TROLLSTIGEN: En av Norges best besøkte turistattraksjoner, Trollstigevegen, ble i formiddag truffet av en rekke store steiner. Foto: Berit Roald / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): - Det har kommet ned 20 til 25 steinblokker på en strekning på 150 meter, sier pressesjef i vegdirektoratet, Kjell Bjørn Vinje, til Dagbladet.

Raset skal ha skjedd noen hundre meter nedenfor snuplassen nederst i Trollstigen.  

Trollstigen har nylig vært stengt grunnet vanskelige kjøreforhold, men var nå åpnet igjen for trafikk. Det var ingen personer i området da raset gikk, opplyser Statens Vegvesen.

Trollstigvegen er en av Norges best besøkte turistattraksjoner. Med over en halv million besøkende i 2004, er den landets nest best besøkte naturbaserte turistattraksjon og den tredje best besøkte totalt.

- Det var ingen som var direkte berørt, men en trafikant meldte fra til oss om raset, sier Ivar Hol til NRK Møre og Romsdal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling